نحوه حذف یا ادغام لیست های کپی Google My Business

بگذارید بگوییم شما تازه به شهر شیکاگو ، به ویژه پارک لینکلن نقل مکان کرده اید و می خواهید پیتزای معروف آنها را امتحان کنید.

شما گوگل می کنید [best pizza in lincoln park] و نتایج جستجو ظاهر می شود.

بسیاری از مشاغل را می بینید که بهترین پیتزا را در شیکاگو نشان می دهند. چگونه انتخاب می کنید؟

شما به بررسی ها نگاه می کنید. یک مطالعه اخیر نشان می دهد که 88٪ از مصرف کنندگان به اندازه توصیه شخصی به بررسی آنلاین اعتماد دارند.

نه تنها این ، بلکه عامل راحتی را نیز در نظر می گیرید.

آیا مفصل پیتزا نزدیک است؟

آدرس چیست؟ ساعات عملکرد؟

شما در نهایت تصمیم می گیرید که پیتزا را تحویل بگیرید و برای سفارش پای خود با شماره تلفن ذکر شده تماس بگیرید.

در میان جستجوی بهترین پیتزا در شهر ، احتمالاً در حال جستجوی چیزی بود که بازاریابان از آن به عنوان لیست های Google برای کسب و کار من نام می برند.

تبلیغات

ادامه مطلب را در زیر بخوانید

Google برای کسب و کار من به شما امکان می دهد نمایه کسب و کار و وب سایت خود را در جستجوی Google و Google Maps ارتقا دهید.

GMB صاحبان مشاغل را قادر می سازد تا با مشتریان ارتباط برقرار کنند ، به روزرسانی ها را در نمایه کسب و کار خود ارسال کنند و نحوه تعامل مشتریان با تجارت خود را در جستجوی محلی مشاهده کنند.

در اینجا مثالی از شکل ظاهری ذکر شده است:

البته ، با هر ابزار مفیدی سردردهایی به وجود می آید.

شاید فراموش کرده باشید که یکی از اعضای تیم قبلاً یک حساب Google برای کسب و کار من در گذشته ایجاد کرده است ، یا شاید شما مکان ها را جابجا کرده و یک حساب GMB کاملاً جدید ایجاد کرده اید ، فراموش می کنید حساب قدیمی را حذف کنید.

تبلیغات

ادامه مطلب را در زیر بخوانید

روش های دیگری نیز وجود دارد که می تواند لیست های تکراری GMB وجود داشته باشد.

مقاله پیشنهادی  چرا Google پزشکان سیاه را در جستجوی سفید پوست نشان می دهد

در مورد نحوه رفع این مشکلات در زیر بخوانید.

یک جمع بندی سریع: چرا Google Business من برای موفقیت ضروری است

Google برای کسب و کار من (GMB) به شما کمک می کند تا کسب و کار شما در جستجوی محلی پیدا شود.

هنگامی که مشتریان محلی به دنبال کسب و کار شما هستند – یا مشاغل ، محصولات یا خدماتی مانند شما – شما می خواهید در جستجو باشید.

و هنگامی که کسب و کار شما لیست های کاملی را در GMB ارائه می دهد ، دو برابر بیشتر احتمال دارد که اعتماد مشتریان را جلب کنید.

اطلاعات شما به راحتی قابل دسترسی است

پس از ثبت مشاغل شما ، مصرف کنندگان می توانند نحوه و مکان بازدید از فروشگاه شما (از طریق وب سایت یا آدرس فیزیکی) ، ساعات کار و اطلاعات تماس را مشاهده کنند.

مهم است که این اطلاعات را به روز نگه دارید ، زیرا نمی خواهید مشتریان را برای جزئیات کسب و کار حدس بزنند.

شما قادر به مدیریت و ویرایش GMB در حال پرواز در صفحات نتایج جستجو هستید.

هنگامی که از طریق دسک تاپ یا تلفن همراه خود وارد حساب Google خود می شوید ، کسب و کار خود را جستجو کنید و می توانید لیست خود را به گونه ای مدیریت کنید که گویی در رابط کاربری GMB هستید.

به این ترتیب ، اگر مجبور شوید به طور موقت فروشگاه را تعطیل کنید ، می توانید بلافاصله این ویرایش را انجام دهید تا مصرف کنندگان را مطلع سازید.

وقتی می توانید دوباره بازگشایی شوید ، می توانید وارد GMB شوید و به مصرف کنندگان اطلاع دهید که کاملاً دوباره باز شده اید.

چرا حذف یا ادغام کردن فهرستهای کپی Google My Business مهم است

لیست های تکراری می تواند مشکل ساز باشد.

هنگامی که یک لیست تکراری از GMB دارید ، Google به طور بالقوه می تواند یک لیست را که ناقص است و فاقد نظر است رتبه بندی کند و لیستی را که دارای بررسی های زیادی است و تمام اطلاعات کسب و کار شما را دارد ، فیلتر می کند.

بدیهی است که این به طور قابل توجهی بر SEO محلی شما تأثیر می گذارد و از دست دادن نظرات در لیست می تواند تأثیر منفی بر تعداد مشتریان بالقوه داشته باشد.

مقاله پیشنهادی  ساعت های بیشتری را برای خدمات خاص اضافه کنید

همچنین توجه به این نکته مهم است که چندین لیست می تواند برای یک کسب و کار در Google وجود داشته باشد ، اما لیست های تکراری دستورالعمل های Google را نقض می کنند.

این مسئله ضروری است که لیست های تکراری برای کسب و کار شما حل شود.

تبلیغات

ادامه مطلب را در زیر بخوانید

موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • وقتی چندین لیست تجاری در Google نمایش داده شده باشید ، ممکن است اطلاعات ارائه شده برای مصرف کننده گیج کننده یا متناقض باشد.
  • همانطور که قبلا ذکر شد ، Google ممکن است یک لیست نادرست یا منسوخ با اطلاعات خالی و بررسی های کمتر نشان دهد. این ممکن است مشتریان را به جای دیگری هدایت کند.
  • صحبت از بررسی ها می شود ، ممکن است شما یک لیست داشته باشید که دارای نظرات بسیار بیشتری نسبت به لیست دیگر است. آیا می خواهید به یک رستوران 5 ستاره با یک بررسی بیش از یک با 200 مورد مراجعه کنید؟ من معتقدم که همه عوامل دیگر یکسان هستند ، بسیاری عوامل دوم را انتخاب می کنند.
  • لیست های تکراری باقی مانده در Google برای کسب و کار من ممکن است به Yelp ، Trip Advisor ، Yahoo و غیره دسترسی داشته باشد ، جایی که شما کنترل آن سایت ها را ندارید.

بنابراین ، بیایید در مورد ادغام یا حذف لیست های کپی شده Google برای کسب و کار من صحبت کنیم تا از این سردرد جلوگیری کنیم.

مرحله اول: نحوه ادغام لیست های کپی شده Google برای کسب و کار من در یک لیست.

نحوه ادغام دو لیست Google برای کسب و کار من

مرحله 1: اگر هر دو لیست Google برای کسب و کار من تأیید شده باشند ؛ شما باید لیستی را که می خواهید ادغام شود تأیید کنید. Google برای کسب و کار من نمی تواند دو لیست تأیید شده را ادغام کند.

گام 2: اطمینان حاصل کنید که آدرس لیست تکراری دقیقاً با آدرس کسب و کار شما مطابقت دارد.

  • اگر آدرس ها مطابقت دارند: برای درخواست ادغام این دو لیست با Google تماس بگیرید. شما می توانید این کار را از طریق فرم تماس با Google برای کسب و کار من انجام دهید.
  • اگر آدرس ها مطابقت ندارند: از ویژگی “پیشنهاد یک ویرایش” در Google استفاده کنید تا مشخص شود مکان به اشتباه وجود ندارد (تصویر صفحه A در زیر). از آنجا می توانید نام ، مکان ، ساعتها و غیره را ویرایش کنید (تصویر صفحه B در زیر).

عکس صفحه A:

نحوه حذف یک نسخه تکراری از فهرست Google My Business

عکس صفحه B:

پیشنهاد ویرایش در لیست GMB

چگونه یک لیست تکراری از Google My Business را حذف کنیم

اگر ترجیح می دهید حساب های تکراری را ادغام نکنید ، می توانید حساب تکراری را نیز حذف کنید. مراحل حذف یک حساب تکراری در زیر است:

مرحله 1: Google توصیه می کند

“قبل از اینکه یک نسخه تکراری را حذف کنید: اطمینان حاصل کنید که مکانی را که قبلا تأیید شده است حذف نمی کنید ، وگرنه باید دوباره آن را تأیید کنید. و مکانی را که می خواهید نگه دارید با هر اطلاعات حیاتی از مکانی که می خواهید حذف کنید به روز کنید. پس از حذف مکان ، نمی توان آن را بازیابی کرد. “

تبلیغات

ادامه مطلب را در زیر بخوانید

مرحله 1: قبل از حذف حساب تکراری ، اطمینان حاصل کنید که مکانی را که قبلاً تأیید شده است حذف نمی کنید ، در غیر این صورت باید دوباره آن را تأیید کنید.

گام 2: مکانی را که می خواهید نگه دارید با اطلاعات مربوط به مکانی که می خواهید حذف کنید به روز کنید. پس از حذف مکان ، نمی توان آن را بازیابی کرد.

مرحله 3: وارد Google برای کسب و کار من شوید.

مرحله 4: برو به اطلاعات زبانه

مرحله 5: کلیک حذف لیست ها و Google My Listing حذف خواهد شد.

Google برای کسب و کار من ابزاری مهم برای کمک به ارتقا تجارت شما است.

اطمینان حاصل کنید که تمام اطلاعات شما در GMB به روز باشد تا از حضور جستجوی محلی خود نهایت استفاده را ببرید.

نه تنها این ، بلکه برای اشتراک اطلاعات قابل اعتماد و مفید با آنها در جستجو ، از نظر مشتری نیز وضعیت خوبی خواهید داشت.

منابع بیشتر:

تبلیغات

ادامه مطلب را در زیر بخوانید


اعتبار تصویر

تصویر ویژه: DepositPhotos.com
تمام تصاویر صفحه گرفته شده توسط نویسنده ، فوریه 2021