فیس بوک به کاربران امکان می دهد تا پست های قدیمی را به صورت عمده حذف کنند

کاربران فیسبوک هم اکنون می توانند با حذف یا بایگانی کردن پست های قدیمی به صورت عمده ، فعالیت قبلی خود را به طور کارآمدتری مدیریت کنند.

همیشه ایده آل نیست که محتوا را در یک پروفایل شخصی بگذاریم که منعکس کننده جایی نیست که فرد امروز در زندگی خود قرار دارد.

این شرکت در تلاش برای کاهش هرگونه مسئله ای که ممکن است از پست های قدیمی فیس بوک ایجاد شود ، ویژگی جدید “مدیریت فعالیت” را راه اندازی کرده است.

ما خواهان ورود به بازار کار بعد از کالج هستیم یا از یک رابطه قدیمی حرکت می کنید ، ما می دانیم که اوضاع در زندگی مردم تغییر می کند ، و ما می خواهیم به راحتی بتوانید حضور خود را در فیس بوک تغییر دهید تا دقیق تر نشان دهید که شما امروز چه کسی هستید. .

به همین دلیل است که ما مدیریت فعالیت را برای کمک به بایگانی یا حذف کردن پست های قدیمی ، همه در یک مکان به شما کمک می کنیم. “

مدیریت پست به صورت عمده

ویژگی مدیریت فعالیت Facebook به شما امکان می دهد تا چندین پست را به طور هم زمان مشاهده و مدیریت کنند.

مقاله پیشنهادی  چرا Google در جستجوی سوسیالیسم و ​​نژادپرستی سرمایه داری را نشان می دهد

برای دسترسی به این ویژگی ، به سادگی به نمایه خود در برنامه تلفن همراه Facebook بروید ، روی tapبه گزارش فعالیت بروید، “و سپس شیر”فعالیت را مدیریت کنید. “

تبلیغات

ادامه خواندن زیر

سپس این صفحه را مشاهده خواهید کرد که می توانید پست ها را برای مدیریت انتخاب کنید:

فیس بوک به کاربران امکان می دهد تا پست های قدیمی را به صورت عمده حذف کنند

پیش از این ، اگر کاربران می خواستند محتویات موجود در پروفایل Facebook خود را تمیز کنند ، می بایست تنظیمات هر پست را یک بار تنظیم کنند.

«مدیریت فعالیت» فیلترهای داخلی برای کمک به کاربران برای مرتب کردن و پیدا کردن سریعتر آنچه در جستجوی آنها هستند ، ساخته شده است.

به عنوان مثال ، کاربران می توانند پست هایی را که شامل افراد خاص یا پست ها در یک محدوده تاریخ خاص است ، فیلتر کنند.

هنگامی که نوبت به مدیریت پست ها می رسد ، کاربران می توانند آنها را بایگانی کرده یا آنها را به سطل زباله بفرستند.

ارسال بایگانی

فیس بوک با داشتن امکان بایگانی کردن پست های قدیمی ، مستقیماً از اینستاگرام صفحه می گیرد.

مقاله پیشنهادی  نبرد YouTube: افزایش بازدیدها ، کاهش درآمد

بایگانی کردن پستها به کاربران این امکان را می دهد تا پستها را از دیگران مخفی کنند در حالی که هنوز هم آن را مشاهده می کنند. این راهی برای پاک کردن پست ها بدون حذف کامل آنها است.

تبلیغات

ادامه خواندن زیر

وی افزود: “ویژگی بایگانی برای محتوایی است که شما دیگر نمی خواهید دیگران را در فیس بوک ببینید ، اما هنوز هم می خواهید خودتان را حفظ کنید.

به عنوان مثال ، می توانید در دبیرستان پستی را که ساخته اید ، بایگانی کنید که هنوز هم سرگرم کننده است ، اما ترجیح می دهید در فیس بوک توسط کسی مشاهده نشود. “

اینستاگرام مدتهاست توانایی آرشیو پست ها را ارائه می دهد ، این اولین باری است که فیس بوک چنین ویژگی ای را ارائه داده است.

همچنین بایگانی کردن پستها در صورت تصمیم به نمایش دوباره آن ، به کاربران این امکان را می دهد تا محتوای بایگانی شده را به فیدشان اضافه کنند.

در مقابل ، حذف پست یک اقدام دائمی است که تضمین می کند دیگر در پروفایل شخص وجود نخواهد داشت.

مقاله پیشنهادی  توییتر اجازه می دهد تا کاربران پیش نمایش تصویر خود را برش دهند

دوره Grace برای پست های حذف شده

وقتی از ویژگی مدیریت فعالیت برای ارسال پست به سطل زباله استفاده می شود ، یک دوره زمان 30 روزه برای بازگرداندن پست ها قبل از حذف دائمی آنها وجود دارد.

بنابراین اگر در مورد اینکه باید پست های خاصی حذف شود یا نه ، حصار دارید ، می توانید آنها را به سطل زباله منتقل کنید و هنوز 30 روز فرصت دارید تا در مورد آن فکر کنید.

از طرف دیگر ، اگر مطمئن هستید که می خواهید به خوبی از بین بروند ، می توانید پست ها را به صورت دستی پاک کنید.

اکنون راه اندازی شده در تلفن همراه

Manage Activity برای اولین بار از طریق موبایل راه اندازی می شود و در آینده در دسک تاپ و Facebook Lite در دسترس خواهد بود.

عملکرد جدید برای این ابزار ادامه خواهد یافت تا اطمینان حاصل شود نیازهای مردم برای مدیریت حضور خود در فیس بوک برآورده می شود.

منبع: اتاق خبر فیس بوک